You are currently viewing šta je bitno da biste dobili eic projekat?

Šta je bitno da biste dobili EIC projekat?

Forma je izuzetno važna

Odvojite vreme da razmislite o dopadljivom naslovu i napravite atraktivan sažetak. Ova dva elementa su veoma važna jer će biti prvi utisak koji će ocenjivači steći iz vašeg projekta. Preporučujemo vam da koristite nove templejte pripremljene za fazu 1 i fazu 2 koji takođe uključuju smernice u vezi sa traženim informacijama, formatom i brojem stranica. Imate 10 stranica da predstavite svoj plan za fazu 1 i 30 stranica za fazu 2 – koristite ih sve (da, možete izbrisati savete koji su umetnuti u obrazac!).

Eic projekat

Napišite vaš EIC projekat na engleskom jeziku

Imajte na umu da je forma bitna, odvojite vreme za pregled i poliranje jezika. Savetujemo vam da svoj predlog napišete na engleskom jeziku.

Tokom pripreme vašeg predloga, od vas se traži da izaberete povezane ključne reči sa unapred definisane liste. Od najveće je važnosti da odaberete najveći broj relevantnih ključnih reči koje odgovaraju vašem predlogu sa najviše tri glavne ključne reči i tri potključne reči. Odabirom najprikladnijih ključnih reči osiguravate da se vaš predlog pripisuje stručnjacima-ocenjivačima koji imaju najrelevantnija tematska znanja da bi ga na adekvatan način ocenili.

Izvor: ec.europa.eu

Pročitajte i ostale savete koji vam povećavaju šansu da dobijete EIC projekat.

Ostavite odgovor