You are currently viewing uspešno sprovedena još jedna besplatna obuka za pisanje projekata

Uspešno sprovedena još jedna besplatna obuka za pisanje projekata

Kreativno edukativni centar je u subotu 29.05.2021. organizovao još jedan besplatan trening za pisanje projekata. Predavač i osnivač našeg udruženja, Vladimir Todorović, kroz primere iz prakse i diskusiju sa učesnicima, približio im je kako to zaista izgleda pisati projekat i šta je ono što je važno da znaju pre nego što se i sami upuste u taj poduhvat.

Sa polaznicima obuke, prošao je kroz sve neophodne korake od ideje do realizacije projekta, uključujući savete za traženje partnera i formiranje konzorcijuma, kako da sastave predlog projekta koji će uspešno proći evaluaciju i na šta posebno treba da obrate pažnju tokom samog pisanja projekta.

Podsećamo sve koji su prisustvovali besplatnoj jednodnevnoj obuci 29.05. kao i 22.05. da kupon koji im je prosleđen putem emaila mogu iskoristiti za 20% popusta na prijavu za petodnevnu obuku u nekom narednom terminu. Da biste pogledali program petodnevne obuke za pisanje projekata i bili u toku sa novim terminima koje organizujemo, posetite sledeću stranicu:

 

Ostavite odgovor